Over ons

Alles onder één dak

Balink Glas & Aluminium is een expert in alles wat met glas en aluminium te maken heeft. Wij hebben een leidende positie als innovatieve topleverancier van glasspecialiteiten en toepassingen van glas in combinatie met aluminium. De focus ligt op maatwerk waarbij wij ons onderscheiden door specialisatie, korte levertijden en een goede kwaliteit.

Wij zijn gevestigd in Heerenveen. In onze vestiging hebben wij de beschikking over ruim bemeten productiehallen, waarin wij gebruik maken van moderne productietechnieken. Dit in combinatie met het feit, dat we één van de laatste onafhankelijke bedrijven zijn in onze branche, geeft onze klanten de garantie van de beste producten en de meest hoogwaardige toepassingen tegen een scherpe prijs.

Met een kleine 70 medewerkers, werkzaam in diverse disciplines, zijn wij iedere dag bezig om onze klanten optimaal te bedienen. Hierbij staan een hoge service, probleemoplossend denken, innovatief zijn en een flexibele instelling hoog in het vaandel.

Missie
Mensen zijn het kristal en de wereld maken we transparant.

Visie
Onze klanten hebben recht op transparantie, innovatie en kwaliteit.

Vestiging Heerenveen

De oorsprong van Balink Glas & Aluminium ligt in Heerenveen. Vanaf de oprichting in 1925 staat nu de derde generatie Balink aan het roer van onze onderneming.In het jaar 2000 heeft Balink het huidige pand op een schitterende A-locatie aan de A32 in Heerenveen betrokken. Echter in 2006 ging de spade opnieuw de grond in voor een verdere uitbreiding. Na deze uitbreiding beschikken wij over vijf productiehallen van ieder twintig meter breed , met daarachter over de volle breedte van het pand een ruime en overzichtelijke logistieke hal. De totale opper vlakte bedraagt nu 16000 m2.

Door deze uitbreiding hebben wij ons productie- en logistiek proces verder kunnen verbeteren.

Menu