Scheidingswanden

Balink transparante glazen scheidingswanden zijn ideaal om een rustige werkomgeving te creëren. We kunnen de visuele communicatie optimaal intact houden en benutten.

Scheidingswanden

Scheidingswanden van glas

Balink transparante scheidingswanden zijn ideaal om een rustige werkomgeving te creëren. We kunnen de visuele communicatie optimaal intact houden en benutten. Medewerkers ervaren met onze glazen wanden een vrij gevoel in de ruimte, ‘samen’ werken, geborgen zijn en geconcentreerd zijn zonder op een eilandje te werken. De praktijk laat zien dat dit succesvoller is dan werken in een kantoortuin of werken in een afgesloten kantoor.

Uw kantoor kunnen wij volledig ontwerpen. We lichten u voor over de verschillende technische mogelijkheden. Hoeveel afscheiding?  Hoeveel geluid reductie?  Deuren?  Prints op het glas? In uni en fullcolor zonder toename in gewicht.
Onze technische adviseurs meten in en onze eigen monteurs plaatsen de wanden die we in onze eigen fabriek produceren. Hierdoor zijn we in staat om efficiënt in te spelen op uw logistiek in de verbouwing en kunnen wij garantie bieden op levertijden.

Intelligent schakelbaar glas

iGlass wordt door ons bij de uitvinder / producent in Australië besteld. Het is een folie die wij tussen twee glasplaten lamineren en waar bij de productie van de folie rekening is gehouden met het feit dat wij elektra draden en trafo’s aansluiten.

De folie zelf bestaat uit meerdere lagen: aan beide zijden een buitenlaag en een vloeibare kristal kern. Deze kern is feitelijk opgebouwd uit een soort vierkantjes van luxaflex die plat liggen (dan is het ondoorzichtig) in een geleidende vloeistof. Als we stroom aansluiten gaan de vloeibare kristallen rechtop staan en kijk je niet meer tegen hun platte vlak aan maar tegen de kopse kant van ieder vierkantje en is het paneel doorschijnend. Zie afbeelding hieronder:


We hebben al bij veel voorlopers in techniek iGlass wanden naar volle tevredenheid geïnstalleerd. En de wauw-factor is erg hoog!

Vraag direct een offerte aan

Offerteformulier

Offerte op maat voor uw project?

Direct aanvragen

Menu