Beloopbaar Glas

Beloopbaar glas vinden we steeds vaker terug in woon- en werk omgeving. Glas is in deze toepassing niet alleen vernieuwend maar geeft, mits goed toegepast, opvallend mooie lichtmogelijkheden op plekken waar anders natuurlijk licht niet kan komen.

Beloopbaar Glas

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas bestaat meestal uit drie lagen glas waarvan de bovenste glasplaat gehard is. Tussen de glaslagen zit een transparante folie die het geheel erg sterk maakt. Mocht het glas breken dan voorkomt de folie dat er scherven naar beneden vallen. De ondersteuning van het beloopbaar glas bepaalt de dikte van het glas dat gebruikt gaat worden. Dit kan dus verschillen.

Toepassingen

Beloopbaar glas vinden we steeds vaker terug in woon- en werk omgeving. Glas is in deze toepassing niet alleen vernieuwend maar geeft, mits goed toegepast, opvallend mooie lichtmogelijkheden op plekken waar anders natuurlijk licht niet kan komen. Voorheen donkere ruimtes krijgen plotselinge nieuwe mogelijkheden.

Beloopbaar glas wordt vaak toegepast als glazen trappen, dakbeglazing, verbindingsbruggen of in de woonkamer als glazen vloer. Met geprinte randkaders is de constructieve oplegging subtiel en strak te verbergen.

Vraag direct een offerte aan

Offerteformulier

Offerte op maat voor uw project?

Direct aanvragen

Menu