Balustrades

Een transparante balustrade gemaakt van veiligheidsglas. Een design statement dat de rest van uw interieur of exterieur tot zijn recht laat komen.

Balustrades

Balustrade van glas

De meeste gevangenissen hebben geen tralies, maar gelaagd dik glas. En dan maken we balkonhekken wel in traliewerk? Niet bij Balink! Wij ontwerpen, engineeren en maken in onze eigen productie faciliteit in Heerenveen uw balustrade in iedere uitvoering. Onze monteurs installeren de balustrade en stellen deze zorgvuldig af.

Toepassingen 

Wij gebruiken diverse bevestigingssystemen om u de maximaal gewenste beleving van onzichtbare scheiding te geven. Wilt u een gekleurde glazen balustrade of liever een voorzien van een compleet weersbestendige digitale print in uni of full color? Digitale prints uit onze stock voorraad of uw eigen ontwerp, passende bij uw interieur of bij de architectuur van uw onroerend goed. Alles is mogelijk.

Een balustrade van glas in buiten toepassingen werken wij meestal af met een bovenleuning uit een roestvaststalen buis die over het glas heen schuift. Bij het toepassen van een glazen balustrade in uw interieur blijft de bovenrand vaak zonder afwerking om de maximale transparantie te beleven.

Vraag direct een offerte aan

Offerteformulier

Offerte op maat voor uw project?

Direct aanvragen

Menu