Badkamer

De badkamer is bij uitstek een plek om met glas te werken. Wij kunnen u helpen met uiteenlopende creatieve glasoplossingen.

Badkamers

Glas in de badkamer

De basis is eenvoud en transparantie. Glas in uw badkamer dat voldoet aan de veiligheidseisen die juist in die leefomgeving extra belangrijk zijn. Hang en sluitwerk van de beste kwaliteit roestvaststaal. Korte levertijden zodat u de maten van uw douchedeur of spatscherm kan aanleveren nadat het tegelwerk gereed is. Productie in onze eigen glasfabriek in Heerenveen waar we al meer dan 85 jaar werken aan kwaliteitsproducten voor glasinterieur werken.

Anti kalk

Wij bieden u Showerguard ® glas. Dit product is bij uitstek geschikt voor de glazen panelen en glazen badkamerdeuren die direct met spatwater in aanraking komen: het glas is voorzien van een coating die tijdens het harden van het glas geactiveerd wordt waardoor uw glasdeuren en glaspanelen vele malen duurzamer en beter vrij van kalk blijven zonder dat u er schoonmaak energie in hoeft te steken.

Afbeeldingen op glas

De muren van uw badkamer in glas. Zeer exclusieve natuursteen, hout, full color afbeeldingen of patronen in uni kleuren printen wij keramisch met een digitale printtechniek. Geen vuile voegen meer. Een afbeelding uit onze stock afbeeldingen, uw eigen ontwerp, een tekening van de kinderen, een vakantie foto. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Spiegelglas

Een ander vast onderdeel van een badkamer is één spiegel of meerder spiegels. Wij maken spiegels voor u in iedere gewenste vorm en in vele afmetingen. Tevens kunnen wij de voorbereidingen treffen voor uw led verlichting in de spiegel. Spiegelglas hebben we in meerdere kleuren en diktes op voorraad. We maken alles op maat naar uw specificaties.

Glazen bladen en aflegplanken

In onze badkamers liggen de wasbakken in een glazen blad. Dit kan in mat satijnglas en ook in kleuren.

We helpen u graag met het uitwerken van uw eigen dromen: als u al genoeg zelf bedacht heeft maken wij een offerte voor u, maar we kunnen u ook meer informatie sturen en samen met u en onze vormgevers ontwerpen.

Vraag direct een offerte aan

Offerteformulier

Offerte op maat voor uw project?

Direct aanvragen

Menu