Schuifpuien

Na een aantal jaar ervaart u dat de schuifpuien die wij gemaakt hebben, goed blijven schuiven en sluiten, dat de naden in de hoeken nog steeds strak op elkaar aansluiten en de rubbers goed hun werk blijven doen.

Schuifpuien

Aluminium puien
Voordat onze aluminium schuifpuien de kleur krijgen die u graag wenst, worden onze profielen gecoated met een middel ter verbetering van de corrosie bestendigheid van het aluminium.

Meteen bij de eerste harde wind dag merkt u dat onze puien niet fluiten en dat u ook vlak in de buurt van de pui tochtvrij en warm zit. Na een aantal jaar ervaart u dat de schuifpuien die wij gemaakt hebben, goed blijven schuiven en sluiten, dat de naden in de hoeken nog steeds strak op elkaar aansluiten en de rubbers goed hun werk blijven doen.

Bij schade
Bij schade aan de schuifpui zijn wij ook na jaren in staat nieuwe onderdelen te leveren en te plaatsen en kunnen wij na jaren uw puien in bijpassend uiterlijk maken. Zijn de sloten aan vervanging toe? of zijn de scharnieren beschadigd? De onderdelen zijn na eerste levering te koop en passen in de bestaande situatie.

Vraag direct een offerte aan

Offerteformulier

Offerte op maat voor uw project?

Direct aanvragen

Menu