Kozijnen, ramen en deuren

Aluminium profielen van Balink voor ramen, deuren en kozijnen met bijpassend isolatieglas laten alle mogelijkheden ver achter zich in kwaliteit, duurzaamheid, mogelijkheden en isolatie van temperatuur en geluid.

Kozijnen, ramen en deuren

Ramen, deuren en kozijnen

We gaan een open deur intrappen: aluminium profielen van Balink voor ramen, deuren en kozijnen met bijpassend isolatieglas laten alle mogelijkheden ver achter zich in kwaliteit, duurzaamheid, mogelijkheden en isolatie van temperatuur en geluid.

Een stevige uitspraak, echter onze klanten door het hele land in particuliere villa’s, schoolgebouwen en ander onroerend goed laten ons keer op keer weten hoeveel plezier ze hebben van de investering in onze ramen, deuren en kozijnen.

Vele architecten vroegen ons het bijna onmogelijke voor hun klanten te realiseren. We hebben dan ook een grote ervaring in het waarmaken van de wensen en dromen van onze klanten. De aluminium profielen die we voor ons vakwerk gebruiken kunnen gecoat worden in krasbestendige metallic kleuren of een breed pallet aan RAL – kleuren.

Voorzetramen

Het gebruik van industrieel erfgoed of andere monumenten als kantoor of leefplek is vaak een bijzondere manier van wonen of werken. Maar dan wordt het hoog zomer of hartje winter en is het iets minder comfortabel, tocht, warmte overlast of hoge stookkosten.

Wij maken en installeren voor onze klanten in dit soort omstandigheden voorzetramen. In overleg met u kunnen dat voorzetramen zijn die niet meer gedemonteerd kunnen worden, of voorzetramen die u in de zomer kunt verwijderen zodat de ramen die er achter zitten open kunnen. Aan de buitenzijde blijft uw monument compleet intact, aan de binnenzijde bewaken onze voorzetramen uw stookkosten en comfort.

Vraag direct een offerte aan

Offerteformulier

Offerte op maat voor uw project?

Direct aanvragen

Menu